söndag 14 maj 2017

Tapaskväll

Vilken fullproppad helg med roligheter vi har haft och det känns att jag ligger minus på sömnkontot, men det får jag ta igen nån annan gång för snart ska vi iväg på årets första fotbollsmatch för Isak och hans lag. Träningsmatch mot ett topplag och risken är nog stor att det inte slutar så muntert. Men det är kanske i år Isaks lag ska vinna! Uppdaterat: Matchen slutade 0-0

Igår hade vi tapaskväll med vänner där vi alla tog med lite smått o gott så det slutade med ett enormt buffébord med en massa goda tapasrätter. Vi åt o drack i flera timmar och hade en kanontrevlig kväll som det var svårt att slita sig ifrån.

Ingen tapaskväll utan Sangria, så jag blandade ihop en tillbringare och hade med mig. Det kan nog bli några fler sangriaglas i sommar bara vi får lite värme.

Söta och supergoda Sliders (minihamburgare), charkuterier, räkor, vitlökschampinjoner och heta chiliräkor med saffran fanns också på tapas-bordet.

Jag hade med mig chili-pulled pork som hade tillagats i min crock pot hela dagen, tacochips och Rhode Island-dressing.

Ida älskar frukt och grönsaker så jag fixad ett stort fruktfat med bitar av päron, apelsin, kiwi och vindruvor. Morötter och gurka blir lite extra gott om man skär det i stavar, gott som det är eller att dippa i Rhode Island-dressingen. Godaste chilimarinerade avokadon och en stor salladsskål fanns också att njuta av.

Det fanns en massa annat också t.ex korvar, kyckling, sötpotatis-pommes men jag lyckades inte få med allt på bild. Men jag kan lova att både barn och vuxna blev ordentligt mätta. Fruktfatet blev väldigt populärt lite senare på kvällen när barn (och vuxna) blev lite snacks-sugna. Bättre och godare än chips och godis, som ingen verkade sakna. Tips!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar