torsdag 18 maj 2017

Färdig chokladfondant

Jag tror jag ska göra min supergoda lchf-chokladfondant till helgen som är så otroligt god och superenkel att göra. Vill ni också äta en god chokladfondant som är ännu enklare att göra kan jag tipsa om Icas frysta chokladfondanter som man tillagar några minuter i ugnen direkt från frysen. Supersmidigt.

Den finns i (minst) två smaker och jag provade Salted caramel, som är supertrendigt just nu i allt möjligt, glass, tårtor och efterrätter överhuvudtaget och jag förstår varför. Den söta kolan passar så himla bra med salt, och tillsammans blir det en perfekt kombination till choklad. Om ni inte har provat min salted caramel-mousse är det ytterligare ett efterrättstips.

Krämig inuti, precis som en fondant ska vara
Säljs i 2-pack
Ser inte supersmarrigt ut innan de har varit i ugnen.
Nyss uttagna från ugnen.
Vänd upp o ner, ta bort aluminiumformen och servera.
En till dig och en till mig.

Imorgon är det äntligen fredag. Hur underbart är inte det. Den här veckan har varit otroligt lång så det känns lite extra skönt med fredag och helg. Känns nästan som att jag säger det inför varje helg 😀

Vi verkar kunna få lite värme i helgen, så efterlängtat. Vi verkar inte få samma sommartemperaturer som är lovade till södra Sverige men det gör inget för jag är så less denna kyla så bara lite lite värme kommer göra mig glad. Den här helgen har jag planerat att jobba med en massa roliga grejer som att prova lite nya recept, planera kommande fester och jobba bort lite blogg-mejl.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar