onsdag 17 maj 2017

Jordgubbshjärtan

Vilken dag det var i går! 
Vi hade möte med systemleverantören hela da'n så det blev övertid i två timmar och sen hem o slänga i sig lite mat innan det var dags för städning. Vi har haft så mycket att göra en längre tid och då har vi en tendens att lämna saker framme överallt känns det som. Efter några timmars springande med saker fram o tillbaka kraschade jag i soffan halv tio.

Ska bli underbart att komma hem normal tid idag (peppar, peppar....) till ett nystädat hem.

Har ni tänkt på att jordgubbar ser ut som hjärtan? Perfekt att garnera efterrätter med. Blir så snyggt på lite glass eller mousse. Vem blir inte glad av hjärtan och lite kärlek?


Uppdaterat: Gårdagens stressiga dag och kväll verkar fortsätta... Det började inte speciellt bra i dag, men jag hoppas att det vänder snart. Vi hade ingen lunch som jag kunde ta med vilket innebär att jag måste slösa både tid o pengar på att gå ut o äta. När jag väl kommer till jobbet så inser jag att jag har glömt ta med mig mina frukostägg som jag alltid äter vid fm-fikat. Det lär vara en hungrig och grinig Sara den här förmiddan. När jag sen slog på datorn så hade jag inget nätverk, men efter en del fixade o trixande kom det åter, tack o lov.

Borde man inte få gå hem o sova när dagen börjar så här? 😁

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar