tisdag 6 december 2011

Hem ljuva hem

Nu är jag och Olivia tillbaka hemma i Luleå efter vår semestertripp till Stockholm. Vi har haft underbara dagar men slutet kunde ha blivit bättre. När vi satt på flygbussen ut till Arlanda får jag ett sms som säger att vårt flyg är inställt. Vi blev ombokade till ett plan 2,5 timmar senare och det hade ju varit betydligt roligare att tillbringa de timmarna inne i stan än ute på Arlanda.

NKs julgran

På lördagkväll var vi och såg Romeo och Julia på Göta Lejon. Musikalen var betydligt roligare än jag hade förväntat mig och vi var riktigt nöjda när vi gick därifrån.

Fikapaus i Gamla stan på lördag

Vi hann med två luncher på Pizza Hut med "ät så mycket du vill"-buffé så nu klarar vi oss ett tag. Dessutom hann vi med en lunch på Burger King - ett måste när man är i en stad där de finns. På söndag hann vi med en långfika på mysiga Vetekatten med otroligt gott fika och till middag åt vi på Fridays och även där var vi nöjda. Deras Jack Daniels glaze är ju såå god.

Olivia ville se en vaktavlösning på slottet
så på måndagen stod vi och frös (och skrattade) på borggården.

Olivia njuter av att slippa bädda sängen :)

Hur går det med julförberedelserna? Har ni nån julkänsla än? Igår när vi kom hem hade det kommit ett tunt lager snö på marken som lyser upp så fint. Men nog vill vi gärna ha lite mer innan vi är nöjda. Till helgen ska vi försöka klä julgranen. Det är faktiskt ovanligt tidigt för oss men jag har (äntligen) insett att det är dumt att vänta på nått så mysigt. Dessutom blir det nog julgodistillverkning eller pepparkaksbak till helgen, eller kanske både och.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar