lördag 3 december 2011

Stockholm dag 1

Nu är vi äntligen i Stockholm! När Olivia fyllde år i september fick hon en Stockholmsresa i present, så det har varit en lång väntan på att få ta del av presenten. En av anledningarna till att vi åkte först nu var att jag tyckte det var så mysigt i fjol i december med all belysning inför jul och jag ville att Olivia också skulle få se det.

Sergels torg

Igår på morgonen flög vi ner och efter att ha lämnat väskorna på hotellet gick vi till Pizza Hut för en sen med god lunch. När vi var på väg till hotellet med väskorna träffade vi Idas dagisfröken som också är i Stockholm på semester. Det slår nästan aldrig fel att man träffar bekanta från Luleå när man är här. Sen var det shopping som stod på programmet och vi hann med många affärer innan vi tog en välförtjänt fikapaus på Wayne's coffee.

Mintpralin och chai-te

Efter fikat hann vi med flera till affärer innan vi gick tillbaka till hotellet för lite vila innan vi gick till Gamla stan och åt middag.

Olivia tog en dajmtårta (och ett glas vatten)

Mer bilder hittar ni på Olivias blogg.

2 kommentarer:

  1. Låter som ni har det kul och mysigt i huvudstaden :-).

    Vill passa på att tipsa om en tävling på http://foodelicious.se/tavla-om-presentkort-pa-kokshem-se där man kan vinna presentkort till min webbshop Kökshem.se.

    SvaraRadera