måndag 14 november 2011

Crock Pot slow cooker

För någon vecka sedan blev jag tillfrågad av Acreto om jag ville prova en Crock Pot Slow Cooker och det tackar man ju inte nej till. Jag älskar köksmaskiner, ja inte bara köksmaskiner utan allt i köket älskar jag, t.ex. formar, vispar, slickepotter och glas. Idag kom mitt paket med en Crock Pot. Nu ska jag leta recept och tips, så himla spännande.


Vad är då en Crock Pot? Ja, jag vet inte riktigt ännu. Jag vet att man lagar mat på låg värme i den. Det sägs att man t.ex. kan sätta ner kött, rotsaker, kryddor och buljong på morgonen i sin Crock Pot sen arbetar den hela dagen och när man kommer hem från jobbet är maten klar. Låter ju suveränt om det är så. Är det nån av er läsare som har provat en Crock Pot så hoppas jag att ni delar med er av era erfarenheter.

Slutligen måste jag ju visa er en stolt Isak som tillsammans med sina hockeykompisar i Luleå hockey U11 vit tog silver i helgens cup i Piteå.
Grattis killen, du är bäst!

Imorgon ska vi till mina föräldrar och äta palt när jag berättade det vid middagsbordet idag så skrek alla tre barnen JAAA. Så ni kanske förstår vad som är favoritmaten. Morfars palt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar