fredag 15 juli 2016

Fredagen är hittad

Dags för ett sista ryck! 
Tur att solen skiner för det gjorde det lite lättare att stiga upp i morse, för oj så trött jag var när klockan ringde. Men nu är det f.r.e.d.a.g och fem dagars ledighet på gång.


Efter middagen i går cyklade vi in till Luleå hamnfestival där Rix FM festivalen var på besök med artister som Lisa Ajax, Martin Almgren, Jakob Karlberg, Wictoria, Robin Bengtsson och Molly Sandén. Ingen höjdar-uppställning, det brukar vara bättre, men det var ändå helt ok. På tivolit var det proppfullt med folk så Ida får vänta tills i dag med att åka lite. Istället för att stå i köer åkte vi hem - jag hamnade med en kopp te i soffan medan Ida (och Leif) umgicks med kompisar.

Det var en annorlunda känsla att vid 23-tiden säga åt Ida o hennes kompisar att jag går o sover så de måste vara lite tysta. Sommarlovslediga barn som har vänt dygnet. Härligt för dem och snart är det min tur att vara vaken länge på kvällarna och sova länge på morgnarna. Det bästa med att vara ledig! de lyckades faktiskt vara så pass tysta så att jag kunde somna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar