söndag 17 juli 2016

Freda' o middag

Sitter hemma i köket och dricker mitt kvälls-te efter en kväll på sta'n. Men min kväll på sta'n blev inte så långvarig. Som vanligt är det trevligast innan utgång, så jag cyklade hem nästan på en gång. Hem till mitt kära kök och en kopp te :)

Jag cyklade in till sta'n vid middagstid för att träffa några tjejkompisar, laga middag, dricka vin och surra och precis då jag kom till sta'n uppträdde en gammal tonårsidol. Uno Svenningson f.d. sångare i Freda' sjöng precis en av sina låtar, så jag var tvungen att stanna och lyssna på låten han sjöng innan jag fortsatte vidare.


Se'n lagade vi en kanonmiddag! Spontant bestämde vi i morse att vi skulle äta lax för det var jag så sugen på, att jag skulle ta med ett blomkålshuvud som behövde ätas upp och att jag även skulle ta med lite tzatziki som blev över från vår souvlaki-middag. Av detta blev det en sån himla god middag som jag snart ska planka och bjuda familjen på.

Ugnsstekt lax o blomkål, sallad med fetaost, tzatziki och bulgur (som jag skippade). Till det drack vi ett ekologiskt lättdrucket rödvin, Tavernello, som passade bra till denna lätta middag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar