fredag 29 juli 2016

Middag i solen

Nu har vi precis kommit in efter en underbar middag ute i solen. Vi började med ett glas bubbel i loungemöbeln - bästa sättet att börja en middag. Jag älskar att sitta i solen o prata, sippandes på ett glas bubbel och vänta in maten.

Leif hade fixat i ordning en god köttfärssås som han fyllde paprikor med och sedan grillade. Paprikorna blev helt perfekta, de var mjuka men med tuggmotstånd kvar. Precis som jag vill ha dem. Det enda jag behövde göra till middagen var en sallad, ingen sås och inget annat tillbehör behövdes. Det är inte alltid det är så smidigt med grillmiddagar.


Se'n avslutade vi middagen där vi började den - i loungemöbeln, men nu med chai-te i glaset och med grädde och hallon i en skål bredvid. Perfekt avslutning på en perfekt middag.

Men nu gick solen ner bakom taket på grannens hus och det blev lite kyligt så då flyttade vi in i värmen. Jag ska dock ta på mig lite mer kläder och ta en promenad till Idas kompis för att se hur det går med deras tjejkväll som de skulle ha. Jag tycker det börjar bli dags för henne att komma hem men jag tror inte att hon håller med mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar