fredag 29 juli 2016

Middag med kompisar från förr

Jag är fortfarande helt lyrisk över kladdkakan jag bjöds på igår. Ni som följer mig på Instagram (matro_sara) har redan sett den och läst om min hyllning. Kladdkakan var i en klass för sig men hela middagen var gudomlig, som vanligt när Maria har varit i farten.

Vi började med en räk- och avokadosalsa och till det bjöds vi på mangomos med mousserande (alkoholfritt) vin. Bra kombination! För ni vet väl hur gott det är med mango och räkor.


Se'n blev bordet fullt med grillade godsaker - alla mina favoriter såsom kyckling, sparris, zucchini, sparris, svamp, majs och halloumi. Till det bjöds vi på en vitlöksstark och god tzatziki och en sallad. Så himla gott! Det var otroligt svårt att sluta äta men till slut sa magen stopp och det var väl tur att jag slutade hyfsat i tid eftersom det väntade efterrätt.


Och det var inte vilken efterrätt som helst som väntade! Utan en lchf-kladdkaka! Så himla omtänksamt av Maria att göra en kladdkaka utan socker och mjöl för min skull. Och trots att hon själv inte tycker om grädde utan vill ha glass till kladdkaka så hade hon vispgrädde till mig. Så gissa om jag åt! Undra om jag kan hålla mig från att baka en egen kladdkaka i helgen? Tror inte det :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar