torsdag 26 juli 2012

Sol och städ

Jaaaa, ännu en solig dag. Man blir så mycket lyckligare när solen skiner och det är varmt, eller hur? Vi fortsatte som planerat med nästa boda idag och kastade en massa gamla trädgårdsgrejer, t.ex. krukor, växtnäring och gräsfrön. Dessutom har jag nu satt ut vår hammock (och två skottkärror) på Blocket. Snyft! Jag älskar verkligen hammocken men det är bara att inse att vi inte har nån bra plats för den.


Ida har haft en rolig dag för hon fick följa med kompis Emma till Arcusbadet där de busade, fikade och badade i några timmar. När Ida var på badet, Isak på hockeyskola och Leif på lunch-dejt så passade jag och Olivia på att få go'fika hos mormor och morfar. Men typiskt för den här sommaren så gick solen i moln precis när det var dags för fika. Men eftersom det fanns så mycket gott så satt vi ute länge så solen hann komma fram igen.


Självklart blev det grillat till middag. Jag fyndade svensk, skivad, färdigkryddad karré på Kvantum igår. Eftersom det var kort datum så kostade det bara 19.90 kr/kg, så för 6 stora skivor betalade jag 27 kr. Inte illa! Så kort datum var det inte heller tycker jag, för det var bäst före 28 juli, dvs på lördag. Men jag klagar inte för nu fick vi en billig och god middag. Till köttet åt vi en god gurk- och paprikasalsa, sallad och bulgur.

Isak kom hem helt utmattad efter fjärde dagen på hockeyskolan. Han ringde och ville bli hämtad före middagen för han mådde dåligt. Stackarn! Så ikväll, äntligen, somnade han tidigt. Förhoppningsvis mår han bättre imorgon och orkar vara med ordentligt sista riktiga dagen för på lördag är det "bara" avslutning och internmatch.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar