tisdag 17 mars 2020

Roligt och tråkigt

Ibland är tajmingen perfekt!

I dessa Corona-deppiga tider känns det kul att glädja sig åt att Isak i torsdags tog körkort 💖 När han väl tog tag i övningskörningen gick det väldigt fort - ca 2 månader. Lycka för honom och lycka för mig för det finns inget bättre än lyckliga barn. Dessutom underlättar det ju logistiken en hel del för vår familj nu när vi är flera chaufförer🙏

Från trafikskolans Facebook-sida

Perfekt just nu när jag är hemma med förkylning och Leif jobbar på annan ort. Då kan Isak skjutsa Ida till basketträningen, som de fortsätter med så länge skolorna är öppna och tjejerna är friska, och han kan även åka o handla när det behövs. 

Det verkar ju väldigt viktigt att alla med förkylningssymptom håller sig hemma så då är det väl bäst att jag följer det.


I dag bestämdes det att gymnasiet och universitetet börjar med distansundervisning och både Isak och Olivia drabbas. Isak är nöjd att han åtminstone hann med att ha dagens matteprov som avslutar Matte-5-kursen. Olivia som tentapluggar för fullt eftersom hon skulle ha haft tenta nästa vecka blev lite uppgiven, nu när de inte vet hur tentamen ska gå till. Den information de fått är att tentaperioden skjuts upp en vecka. Men blir det hemtentamen, eller i mindre salar, eller? Aldrig kul med ovisshet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar