torsdag 19 mars 2020

Avbokningar

I dag hade jag en bokad massage och ansiktsbehandling men det var jag tvungen att avboka eftersom jag inte är helt frisk. Hur gärna jag än hade velat gå på dessa behandlingar så måste alla ta sitt ansvar just nu och följa de råd som myndigheterna ger oss.

Jag får försöka hitta på något annat roligt och mysigt hemma istället. Min tanke är att jag i år ska göra något speciellt den 19:e varje månad eftersom jag den 19 juli fyller 50. Så varför inte fira ordentligt, en dag i månaden hela året?


Nu när det inte blir massage kanske jag satsar på restaurangmat istället. För nu måste vi verkligen stödja våra lokala restauranger om vi vill att de ska leva vidare. Jag såg det själv redan i torsdags då vi var helt ensamma på en av Luleås bästa restauranger. Så tråkigt! 

Fast med tanke på att vi har en massa rester i kylskåpet som jag vill äta upp innan vi ska börja laga helg-mat, så blir det nog rester istället för restaurangmat just idag. Men snart ska jag stödja en eller flera lokala små och bra restauranger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar