torsdag 19 mars 2020

Attefallshus-drömmar

Drömmer ni om ett fritidshus? Det gör faktiskt inte jag!
Jag trivs så himla bra hemma i vårt hus och på vår stora altan, så jag skulle nog bara längta hem från ett fritidshus. Man hör ju många som slits mellan hus o fritidshus och allt som måste göras på det andra stället. Jag skulle nog bli en sån.

Fast en fin stuga med alla bekvämligheter (jag är ju ett stadsbarn) bredvid perfekt badvatten skulle jag nog inte tacka nej till. Men det är inget jag drömmer om.

Vad jag däremot ofta drömmer om är ett fint attefallshus på vår tomt. Tänk att ha ett fint gästhus på gården som man kan använda till lite allt möjligt året om. På sommaren skulle jag flytta ut och använda det som ett uterum och extrakök.

Övriga tider skulle det vara ett perfekt ungdomshäng-ställe där de slipper mitt tjat om att sänka volymen. Och vilken dröm det skulle vara att kunna använda när barnen vill flytta hemifrån men inte riktigt har råd med egen lägenhet.

Det finns så många fina och smart planerade hus, jag har hittat ett attefallshus från Husverket som skulle passa perfekt till vårt andra hus. 

Nu ska jag fortsätta drömma vidare om mitt attefallshus!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar