tisdag 3 mars 2020

Målet är nått

Efter 3 dygn hos Leifs föräldrar åkte vi igår vidare mot Åre och efter en blåsig och snöig bilresa på drygt 10 mil kom vi fram till Åre/Tegefjäll senare än planerat. Men vi var effektiva med att packa in grejer och mat, bädda i sängar och komma i ordning så vi hann även med en skön o varm bastu innan det blev för sent💖 Mys deluxe!


Idag har det varit bättre väder, inget snöande och mindre blåst så Leif och Ida har åkt slalom nästan hela da'n. Det bästa av allt är att Idas ben, knä och höft verkar ha klarat det riktigt bra. Är så himla glad, för hennes mål efter benbrottet har hela tiden varit att kunna åka slalom på sportlovet och nu är vi där 🙏

Jag har varit inne större delen av dagen för att försöka kurera min envisa förkylning och har då både fixat lunch och middag. Till lunch gjorde jag en ny variant av varm smörgåstårta och även den här varianten blev supergod och jag fick beröm av alla vid bordet. I dag blev det en smörgåstårtor i portionsformat med en fyllning av grillad kyckling, purjolök och morötter. Mums!


Till middag blev det fläskytterfilé och champinjoner i pestosås, som vi åt till tagliatelle och caprese. Även det blev riktigt gott. Men med de smakerna går det ju inte att misslyckas 😍 Nu är middagen bortplockad och vi har slagit oss ner i soffan för att se hockey. En bättre tisdag helt enkelt!


Imorgon ska det blåsa och snöa igen så vi får se hur mycket slalom det blir då och om jag kommer i väg på nån längre promenad eller om det blir en mysdag inomhus. Inte helt fel det heller 💕

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar