söndag 12 juli 2020

Grillmiddag i solen

Igår hade vi bjudit över vänner på middag och hoppades så klart att vi skulle kunna sitta ute. Vi pendlade mellan hopp o "förtvivlan" hela dan för det varvade mellan sol, moln och nån liten regnskur mest hela tiden. 

Fördrinken tog vi i paviljongen skyddade från regndropparna som kom precis samtidigt som gästerna. Men se'n hade vi sån himla tur för lagom till vi skulle sätta oss o äta så sprack det upp och blev strålande sol och kanonväder. Så härligt! Så vi satt ute både under grillmiddagen och efterätten, men sedan när solen gick ner bakom grannhuset så flyttade vi in i värmen.

Vi började med kryddade brödpinnar och Aperol Spritz

Sedan fortsatte vi med grillade Triple Cheese Beer Can Burgers och majskolvar,
serverade till klyftpotatis och sallad med bl.a grönkål, melon och picklad rödlök.

Till efterrätt åt vi bananmuffins med chokladhavregömma.

Inte helt lätt att hålla koll på dagarna numera då jag har gått in i semester-mode helt o hållet, men i dag är det söndag....tror jag. Det innebär att det bara är en vecka kvar tills jag fyller år och jag som inte är helt klar med förberedelserna men jag ska försöka fixa det sista i dag. Eller det sista är det ju inte men det sista som kan förberedas långt i förväg. Sen blir det nog några intensiva dagar från torsdag för jag vill ha gjort klart så mycket som möjligt innan söndag för då vill jag bara njuta, äta, dricka och umgås med släkt o vänner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar