fredag 3 juli 2020

Fredagskänsla

Fredag hela veckan, typisk semesterkänsla!

Jag har haft fredagskänsla i flera dagar men idag är det fredag på riktigt och vi slog till med lite förrätt dagen till ära. Jag hade tänkt göra en 3-rätters-middag men blev så mätt efter varmrätten så jag struntade i efterrätten, vi får ta den nån annan dag.

Eftersom regnet har öst ner nästan hela da'n struntade vi i att grilla och istället gjorde jag en kycklingpasta. En riktigt god pasta toppad med parmesan är bland det godaste jag vet.


Men vi började middagen med vår standard-förrätt som alla älskar och nu hade vi så mycket räkor i frysen så då passade det perfekt med en Toast Skagen. Så himla enkelt och så himla gott. Inte mycket som slår det.


Dagen har gått i ett rasande tempo och det känns som jag inte har gjort nånting förutom vilat och myst medan regnet har slagit mot rutorna. Men lite mer har jag nog hunnit med när jag tänker efter. Nu när jag bakar och förbereder en massa till våra kalas börjar det bli lite trångt i frysarna så jag började morgonen med att rensa och städa till i en av frysarna och fick då en massa ledig plats. Så skönt!

Sedan gjorde jag en omgång mini-jordgubbsmuffins med överblivna jordgubbar. Perfekta små somriga munsbitar att ha i frysen och ta upp när man får gäster.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar