måndag 20 februari 2017

Tidig kväll trots energi

I dag har jag njutit av ännu en dag med energi kvar. Lovely! Idag har jag energi kvar trots en timmes övertid på jobbet dessutom. Det är nästan en månad sedan jag kände mig så här pigg och det är så underbart. Man glömmer lätt hur skönt det är att vara frisk o pigg. Nu ska jag bara komma igång med mina lunchpromenader också där jag tankar mig full med ljus, frisk luft och kondition.

Dagens middag blev pestokyckling, broccoli och pasta (till vissa) och det verkade ha fallit alla i smaken för det var precis att jag lyckades göra en liten matlåda till i morgon.


När middagen var bortplockad, teet uppdrucket och jag hade surfat klart på de roligaste sidorna var både jag och Ida lite rastlösa och sötsugna. Så då satte vi igång att baka en rödavinbärskaka för att använda upp lite av alla bär som tar plats i frysen.

Vi gjorde en riktigt god långpannekaka med smak av kardemumma som vi toppade med sött havreströssel som blev jättebra tillsammans med de sura röda vinbären. Svårt att låta bli att ta en alldeles för stor bit av denna kakan med alldeles för mycket socker och vetemjöl. Men det var ju så gott...


Som vanligt på måndagar så blir det en tidig kväll. Det börjar bli en riktigt skön tradition att strunta i tv-soffan på måndagar och istället göra undan alla måsten och se'n gå o lägga sig. Då finns det dessutom hopp om att vakna utvilad i morgon. Ja utvilad var kanske att ta i, men jag vaknar inte dödstrött i alla fall.

God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar