måndag 13 februari 2017

Restaurangdröm

Tidigare drömde jag om att jobba med mat eller bakning mer professionellt än vad jag gör i dag, men den drömmen har jag lagt åt sidan och är nöjd att ha min blogg istället. Men skulle gärna gå ner lite i tid på jobbet för att kunna utveckla bloggen ännu lite mer.

Bild hittad på Internet. Men det hade kunnat vara min skylt 😀

Jag tror det är många som drömmer om att öppna ett café eller en restaurang, eller hur? Och visst är det kul att drömma sig bort ibland men innan man drar igång en verksamhet så är det mycket inköp som behöver göras för man behöver otroligt många grejer och då menar jag så klart inte bara matvaror och ingredienser. Man behöver en bra lokal för ändamålet och mycket restaurangutrustning. Vilken utrustning man behöver beror ju på vad man ska ha för verksamhet. Är det café eller restaurang, eller? Jag hade nog velat ha ett litet café med fikabröd men även med lättare måltider som paj, soppor, mackor osv. Åh vad mysigt det hade varit.

Jag tror att Ida, vårt lilla glassmonster, skulle bli glad om vi installerade en mjukglassmaskin hemma i hennes rum. Skulle nog vara en dröm för många barn. Ha ha, tänk att vakna mitt i natten och kunna äta lite glass. Och vilka barnkalas man skulle kunna fixa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar