I den här salladen får pestopastan samsas med andra italienska smaker som balsamico och parmesan och andra godsaker.
Italiensk kycklingsallad med "pestopasta"
vitkålspasta (koka vitkålsstrimlor någon minut)
röd pesto
salladsmix
körsbärstomater, i klyftor
rödlök, i strimlor
gurka, i kvartar
stekt/grillad kyckling, skivad
balsamicokräm
parmesan, grovriven
Lägg salladsmix i botten på ett fat.
Blanda peston med vitkålspastan och lägg på salladen.
Lägg tomater, rödlök och gurka ovanpå pastan.
Lägg kycklingen på alla grönsaker och ringla över balsamicokräm.
Strö över parmesanosten och servera.
Det här är min nya favoritsallad som jag skulle kunna leva på just nu. Röd pesto (av soltorkade tomater) är verkligen favoritsmaken, så användbar till mycket.
Jättegod "pestopasta" toppas sedan med grönsaker och kyckling |
Vi har inga rester som jag kan ta med mig som matlåda i morgon. Kanske läge att göra en sallad? Jag älskar verkligen att ha med mig lunchlådor för då sparar jag både tid och pengar. Tid och pengar som jag gärna lägger på annat, jag minimerar oftast lunchtiden för att kunna sluta tidigare.
Ser gott ut!
SvaraRadera