lördag 26 april 2014

Intensiv och rolig/solig dag

En intensiv dag börjar lida mot sitt slut. Dagen började med en underbar frukost. Rica hotell har nog bästa frukosten ever, det är andra gången jag bor - och äter frukost - här så förväntningarna var stora sedan förra gången. Men jag blev inte besviken. Ett stort plus för att de har lösviktste, istället för bara de tråkiga påsarna som alla har i vanliga fall.


Efter frukosten tog jag mig mot Stadsgårdskajen för ett Loppievent för bloggare. Men jag var väldigt tidig, som vanligt, så jag satte mig och njöt av vår vackra huvudstad och av solen som sken.


Efter en stund i solen började eventet, det var första men inte sista gången jag är med på ett Loppievent där Niiinis från Hela Sverige bakar och Femme.se var konferencier. Ni får lite bilder nu men ett längre inlägg när jag kommer hem.


I vanliga fall är jag lite udda som drar fram kameran stup i kvarten för att ta kort, men här tog alla kort antingen med systemkamera eller med mobilen. Så skönt att slippa blickarna när man fotar allt möjligt…och omöjligt. 

Vi bjöds på mycket gott och fick med oss en välfylld goodie bag när vi gick hem. Så underbart för mig som älskar goodie bags :) Men den var tung att släpa på runt Stockholm.


Efter ett par timmar i Kungsträdgården blev det en fördrink med tilltugg på rummet innan vi åkte till Söder och åt på en restaurang på Folkungagatan som vi fått tips om. Den heter Harran och beskriver sig som "där Medelhavet möter Mellan Östern". God, prisvärd mat i lugn miljö - precis vad vi ville ha denna lördagskväll. På väg tillbaka till hotellet gick jag förbi Wayne's och köpte med mig en god efterrätt - chai-te och cookie.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar