lördag 12 januari 2013

En bra lördag

Oj, nu är det redan kväll efter en riktigt bra lördag.

Efter den traditionella lördagslångfrukosten plockade vi bort det sista av julen. Adventsljusstakarna och stjärnorna togs bort, vissa byttes ut mot lampor och på andra ställen blev det mörkare (snyft!), julgranen tömdes på pynt och ljus o packades ihop och de röda dukarna ersattes med andra färger. Dessutom hann vi med dammtorkning och dammsugning innan det var dags att börja med matlagning och bakning för mig.


När de andra var på hockey såg jag till att få trevligt sällskap. Jag har pratat så mycket och gott om den knäckiga kladdkakan så jag kände mig tvungen att bjuda Anna och Maria på den. Vem tycker inte om kladdkaka? Med ett knäckigt täcke överst kan det inte bli fel!

Men först bjöd jag på en kyckling- och baconsallad med en massa godsaker bl.a. har kycklingfiléerna stekts och kokats i thaichilisås för att blir riktigt smakrika och mumsiga.


Jag tänkte att om vi börjar med en sallad så känner vi oss lite nyttigare inför kladdkake-ätandet :) Nu kallar tv-soffan igen...som vanligt på lördagskvällarna :)

Hoppas ni har en riktigt mysig, lugn, härlig och skön lördagskväll. Ses imorgon!

2 kommentarer:

  1. Ska nog testa denna kyckling o bacon salladen. Idag åt vi kycklingpytt, en variant på min laxpytt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det mesta med kyckling är gott så jag förmodar att kycklingpytten var god :) Kyckling- och baconsalladen går riktigt bra att äta även på vintern, vissa sallader är för somriga så de passar bara på sommaren. Men inte den här!

      Radera