onsdag 9 januari 2013

På språng med soppa

Tur att det går fort att göra morotsoppa! För i dag var det mycket som skulle hända både före och efter middagstid. Isak har träning och jag ska på möte. Men med en snabbfixad middag klarar vi av att hålla alla tider. Soppan blev stark och god, enligt mig  men lite för stark, enligt barnen. Men med lite turkisk yoghurt kunde även de äta av den.


I dag hände en sak som irriterar mig m-y-c-ke-t när jag lämnade Isak. Träningen började 16.10 då ska de vara ombytta och klara 16.00 för genomgång. Trots att vi kom före 16.00 så var dörren till omklädningsrummet låst som ett tecken på att man kom för sent och inte fick vara med på genomgången. Om det nu är så viktigt att vara i tid måste ju tiden respekteras från båda håll, då kan man inte sätta igång tidigare. Klockan 16.00 öppnades sen dörren och de gick ut på is...för tidigt, så de hade lugnt kunnat vänta in rätt klockslag för genomgången. Och varför låsa dörren? Vad vill de lära barnen med det? Jag tycker att dessa vuxna personer ska be barnen om ursäkt för att de behandlades som att de kom för sent, trots att de inte gjorde det. Grrrr!
2013-01-10
Ska kanske göra ett tillägg att träningen var tillsammans med ett annat lag och jag tror att det var det lagets tränare som inte har lärt sig klockan än.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar