torsdag 19 januari 2012

Skillnad på te och te

Igår var jag på ett relativt nyöppnat fik här i Luleå med en kompis. Vi åt en god varm macka men varför är det så svårt att ha ett bra te-sortiment? Jag kanske är lite kräsen men betalar jag 25 kr så förväntar jag mig mer än en liten mugg ljummet vatten med tråkigt te. Små muggar till te är såå irriterande, jag var tvungen att ta påtår TRE gånger. Tack o lov var det gratis med påtår. Café nu för tiden måste t.ex. ha chai-te annars kan man inte kalla sig för café. För vilket café har inte Caffe Latte i dessa dagar?

Men trots det dåliga teet hade vi trevligt och till efterrätt åt vi en jättegod Sarah Bernhardt biskvi. Vet ni vad det är? Det är som en biskvi med samma botten och toppen men istället för smörkräm är det chokladtryffel. Sååå gott. Jag tror jag måste baka det i helgen men det blir nog en långpannevariant i så fall.

Ida vill låna Olivia eller Isaks iPad hela tiden.
Ibland har hon tur att de lånar ut den till henne.

Imorgon ska Ida har leksaksdag på förskolan och alla barnen får ta med sig en leksak hemifrån. När jag frågade Ida vad hon ville ta med sig svarade hon lite småsurt "Det går inte, jag vill bara ha med en iPad och det har jag ju ingen".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar