söndag 29 januari 2012

Apelsintider

Är ni redo för en ny arbetsvecka? Här är väskor packade, kläder framtagna och logistiken fixad så vi är så redo vi kan bli. Men det är jättesynd om mig just nu. Jag brände mig på pastavattnet när jag skulle hälla bort det och det gör ONT. Hela fingret pulserar trots att jag har suttit i över en timme med fingret i kallvatten, men så fort jag lyfter upp det känns det som att det ska brinna upp. Nu när jag har fått klaga lite kanske det blir bättre:)


Vad som är roligare är att apelsinerna är så goda just nu. Vi äter flera stycken varje dag och när jag satte dem i en cylindervas tyckte barnen att det var mycket roligare att äta apelsiner också. Tänk vad lite som behövs. Ida tyckte det var så fint och från början trodde hon inte att man fick röra apelsinerna. Måste hitta på nå roligare än en frukskål till äpplena också.

3 kommentarer:

 1. Åh, jag har letat efter dessa 'vaser' överallt känns det som, var finns dom!? Tycker det är så fantastiskt fint att ha frukt i nämligen, men har inte lyckats hitta någon än. :(

  SvaraRadera
 2. ja det var jätte fint med apelsinerna så.
  Om det är någon tröst så brände jag hela handen i Lördags, trodde också att hela handen skulle brinna upp
  :(ajaj!!

  SvaraRadera
 3. Cylindervasen har jag köpt på Blomsterlandet för ett tag sedan. Men jag såg liknande på Åhléns för någon dag sedan. Lagerhaus borde också ha tycker jag.

  Aj, brände du hela handen, stackare. Jag som hade så ont och det var bara ett halvt finger.

  SvaraRadera