tisdag 25 februari 2020

Semlor igen

Idag äter jag semlor 😋 I alla fall två 😀

Nu börjar jag snart känna mig rätt klar med semlor, det har ju blivit några stycken i år. Jag tror faktiskt att jag har slagit semmelrekord för så här många semlor brukar jag inte äta.

Nu kanske jag även är redo att dra ner på sockerintaget, som så klart även det har varit lite väl högt pga alla semlor. Bästa sättet att få bort sockersuget är att dra in på alla kolhydrater, så snart blir det nog en sväng med lchf igen. Än är jag inte redo, men snart....


I övrigt så räknar vi ner till sportlovet nu, för nu är det inte länge kvar till vila och sovmornar. Ska bli så himla skönt med en vecka utan tider att passa. Det verkar inte bli jättebra väder men vad gör det när det är vilan jag längtar mest efter.

Men innan det är dags för sportlov så är det tre arbetsdagar kvar av den här veckan. Tre dagar då jag har några smågrejer jag vill hinna slutföra för att kunna koppla av ordentligt nästa vecka.

Undra om jag ska gå o ta en till semla nu, det är ju ändå fettisdag. Nej, jag skojar bara. Jag ska inte äta någon mer semla idag. Men jag ska sluta blogga och börja fokusera på hockeymatchen mot Växjö som vi ser på tv och där Lule leder med 2-0 inför sista perioden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar