tisdag 3 december 2019

Jul på gång, eller?

Nu är december här och tiden kan få stanna upp en aning så att jag hinner med. Jag vill ju mysa och ta det lugnt hela december, inte bara under julhelgen. Men det är ju inte riktigt så det fungerar, det finns ju mer än jul i december t.ex. ett jobb att sköta och andra aktiviteter att fixa med.

Men jag ser till att mysa och tända ljus varje kväll så att jag får in rätta julkänslan och ser till att inte lägga mig stressad. En bra vana 💖 Ett julbord har jag även hunnit med, i fredags, så nu är värsta julbordssuget stillat en aning. Men försöker klura på om jag ska klämma in ett till innan julafton.


Det som jag inte har kommit igång med och som jag älskar är julbaket och julgodistillverkningen. Det måste jag sätta igång med snart. Jag har inte ens bakat lussekatter, men det måste jag fixa till helgen. Längtar! Däremot gjorde jag en jättegod vanilj- och saffranskaka i söndags som jag åt lite väl mycket av. Så svårt att sluta äta när jag väl började, älskar saffran. Ni ska få receptet...


Det som känns skönt är att jag i stort sett är klar med julklapparna. Tack Black Friday för det! Det är lite smågrejer kvar men det fixar jag snabbt nån dag eller lunch på stan. Känner mig riktigt nöjd faktiskt!

Hoppas ni också har tid och möjlighet att njuta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar