tisdag 25 augusti 2015

Rågkrustader

Att jag älskar Finn Crisp är ingen hemlighet och till drinktilltugg älskar jag krustader som man fyller med olika goda fyllningar. Tänk nu kan man kombinera dessa två godsaker. Krustader med rågsmak! Kan det bli bättre?

Här gjorde jag det enkelt för mig då jag använde en färdig skagenröra som jag klickade i krustaderna och sen garnerade jag med handskalade räkor och vindruvor.


Nu får ni försöka hitta den här påsen innan det är dags för fredagsdrinkens tilltugg. Jag har sett den både på Ica Maxi och Kvantum. Har inte sökt den på någon annan affär, så kanske finns den även på Coop, Lidl, Willys och allt vad de heter.


Mmm vad sugen jag blir nu när jag ser de här bilderna. Vilken tur att jag har kvar lite i påsen så kan jag fixa gott tilltugg på fredag i väntan på maten.

Nu ska jag ta min efter-middagen-kopp-te och gå ut o sätta mig i kvällssolen. Så underbart! Känner mig extra glad o peppad för jag har varit på två underbara föreläsningar med mycket igenkänning och mycket tänkvärt om bland annat lycka och kroppsspråk. Erik Fernholm och Charlotte Lindmark heter de två föreläsarna. Erik har jag hört tidigare en gång och var lika imponerad då som nu, så har du chansen att lyssna på honom måste du göra det. Lova!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar