måndag 17 augusti 2015

Kycklingkebab i solen

Vilka dagar vi har med sol och värme 
I alla fall i solen är det varmt, för det lär aldrig bli riktigt varmt i luften den här sommaren 

Och i dag fick jag njuta lite extra av solen för vid lunch ringde de från fritids och sa att Ida hade ont i revbenen på samma sida som gipset, så därför blev de lite extra oroliga. Så det var inte mycket annat att göra för mig än att packa ihop på jobbet och cykla till fritids för att titta hur det var med lill-tjejen som låg o vilade på soffan.

Efter lite vila till en film och lite ompyssling mår hon nu bra och är redo för fritids i morgon igen. Skönt att det inte var nå allvarligt och inte var det så synd om mig som var tvungen att lämna jobbet i detta kanonväder. Istället för att sitta vid datorn på mitt kontor fick jag vila i vår utemöbel på altan.

 
Till middag blev det kycklingkebab i pitabröd, som jag hade förberett redan i går eftersom jag trodde det skulle bli stressigt vid middagen. Men nu blev det ju inte det - så himla skönt.

Sån enkel maträtt - stek kyckling, krydda med goda starka kryddor (jag hade thaichilisås den här gången), servera med grönsaker i småskålar, dressing och pitabröd. Att man sen kan sitta ute och äta gör den ju ytterligare lite godare. En maträtt som alltid blir samma succé här hemma trots variation i kryddningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar