måndag 22 juni 2015

Tapasdate

Nu är klockan snart elva på kvällen och jag sitter ute på balkongen i ett sommarvarmt Mallorca. Så härligt med dessa varma och mörka kvällar på balkongen med en kopp te och musik från grannhotellet. I Luleå blir det ju aldrig mörkt på sommaren så vi är inte speciellt vana med värme OCH mörkt.

I kväll har jag och Leif varit i väg själva, utan barn, på middag. Tänk att våra barn är så stora att de klarar sig själva några timmar på hotellet Vi var lite sugna att prova tapas, nu när vi är i Spanien, och för att få prova lite olika sorter och smaker gick vi på två olika restauranger längs strandpromenaden och hamnen.

Vi åt bröd, aioli, marinerade oliver, räkor i chiliolja, spenatkroketter och chorizokorvar. Allt var riktigt gott och vi var ordentligt mätta när vi promenerade hemåt. När vi kom hem var barnen fnittriga och hade haft en jättekul kväll på egen hand och det bästa av allt - utan bråk.


Nu är det nog bäst att försöka komma i säng så att vi orkar upp i morgon för att få tag i bra solstolsplatser. Vi är ju lite trötta och småslöa på morgonen i bästa semesteranda. Men det är helt otroligt vad tidigt folk är ute och bokar platser, trots att de inte dyker upp vid poolen förrän efter lunch. Lite irriterande!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar