torsdag 11 juni 2015

Festdag på gång

Nu sitter ligger jag i soffan och väntar på att få hämta Olivia från kvällens festligheter. Skolan hon går på har som tradition att det anordnas en obligatorisk avslutningsfest för avgångsklasserna och sen måste föräldrarna hämta hem sina barn när festen är slut. Allt för att motverka att de drar ut på stan och ränner.

Jag tycker det är en riktigt bra tradition trots att det innebär att jag måste hålla mig vaken långt efter att min sovklocka har ringt.

Ett litet axplock av vad jag har gjort i dag.

Innan jag däckade i soffan var jag i köket mest hela dan för att förbereda så mycket som möjligt inför i morgon. Det blev så mysigt som jag hoppades på - jag hackade, skar, blandade, kokade, fixade, dukade och kände mig inte det minsta stressad. Hoppas det fortsätter lika lugnt i morgon.

Morgondagen börjar klockan åtta i Idas klassrum med fika innan vi promenerar till kyrkan där hennes avslutning börjar 9.45. Sen blir vi sittande i kyrkan några timmar eftersom Isaks avslutning börjar elva och Olivias klockan tolv. Sen fortsätter vi festligheterna hemma med lunch och tårta innan vi dukar fram examensbuffén. Håll tummarna för att vi får sol, lä och helt underbart väder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar