söndag 10 augusti 2014

Ny vecka på gång

Söndagskvällen är här och nu är det nog ytterligare några fler som börjar jobba till veckan, eller hur? Jag har semester en vecka till fast i slutet av den här veckan ska Ida börja vara några timmar på sitt nya fritids, så nu är det hög tid att försöka vända tillbaka dygnet. I morse vaknade jag klockan åtta och det kändes om jag gick upp jättetidigt, nästan mitt i natten. Kommer nog bli några jobbiga dagar när allvaret sätter igång.

I dag har vi roat oss med att städa hela övervåningen och typiskt nog var det nå fel på fjärrvärme-leveransen så vi hade inget varmvatten. Så när det var dags för att skura då fick jag koka vattnet på gammalt hederligt sätt. Men nu har vi ett nyskurat hem i alla fall. Bättre känsla finns knappt!


Till middag blev det grillade fläskkotletter med ugnsrostade rotsaker och grönsaker. Grillar ni lika ofta nu för tiden? För oss blir det inte lika mycket grillat nu när hösten närmar sig men nån grillmiddag per vecka lär det bli några veckor/månader till.

Är lite sugen att baka matbröd, bland annat ett som ska stå i ugnen över natten. Men nu när jag har ett nyskurat kök vill jag inte damma ner det mjöl. Men i morgon kanske… Det kanske börjar bli dags att planera lite middagar också. Saknar ni mina veckomatsedlar? Det gör jag när det är dags att sätta igång med midda'n och inspirationen och idéerna inte infinner sig :)

2 kommentarer:

  1. Jag saknar i alla fall oxå dina matsedlar! Alltid inspirerande och perfekt att ta till när ens egen fantasi är totalt frånvarande... :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kul att höra att de är saknade :) det gjorde att jag lyckades göra en matsedel för den här veckan. Kändes ovant men skönt att ha ngt att utgår ifrån när det är dags för mat.

      Radera