tisdag 26 augusti 2014

Loppi Höststart

Jag var inte bara på ett trevligt mat- och vinevent när jag var i Stockholm i helgen, utan jag hann även med ett välbesökt LoppiEvent Höststart. Det är mitt andra LoppiEvent, första gången var i april och det kan ni läsa om här. Jag är så glad att jag har haft möjlighet att var med på två av dessa generösa, inspirerande och roliga blogg-event, det är inte en självklarhet när man bor nästan 100 mil från händelsernas centrum.


Konferencier var Lina Hedlund från Alcazar, så jag blev lite starstruck :) en annan som gjorde mig starstruck var Leonardo, en Teenage Mutant Ninja Turtles. Dessa TMNT var Isaks första idoler och han var helt galen i dem under några år. När han kom ut från biosalongen (absolut första biofilmen för honom) så var det karatesparkar för hela slanten, han var så söt. När jag sen ville att han skulle äta broccolisoppa kallade jag det för Turtles-soppa och han åt med god aptit, orange morotssoppa var Michelangelo-soppa efter färgen på Michelangelos pannband.

Nu kan man se Turtles på TV4Play Premium, tänk om man hade kunnat göra det för några många år sedan. På Tv4Play kan man även se My littlte pony och Ap-TV med duktiga Zillah och busige Totte. Jag är så fascinerad över detta "par".


Några bloggmammor och deras barn gick modevisning med kläder från Reima, Geggamoja, Glitter, Polarn o Pyret, Rut & Circle, Footway, Barnskospecialisten, me&I och The Flagship company. Mycket snyggt som visades där.


Tallink Silja var ett företag som presenterade sig och sina båtar. Wow vilka båtar, jag blev faktiskt lite sugen att åka på en finlandskryssning för att äta o dricka gott och för lite taxfree-shopping.

Mathems grundare var o presenterade företaget som säljer matvaror (inte "matkassar") över nätet. Och jag blir alltid lika fascinerade över att höra människor som tror på en affärsidé och lyckas med den. Synd att de inte finns i Luleå. Men vem vet om några år kanske de och deras många ekologiska varor även finns här.

En som jag stod o pratade länge med var Friends of Adam De har ett helt glutenfritt sortiment och ni som följt mig ett tag vet att jag älskar allergivänliga produkter. Tyvärr innehöll en del av deras produkter ägg.

Som vanligt går man hem med en välfylld Goodie bag, äääälskar goodie bags :) Ni som bor i närheten av Stockholm kan nu i helgen (30-31 augusti) åka till Lekmer Barkaby så har ni chansen att få en välfylld Loppipåse Förskola. Här kan ni läsa mer om vad den innehåller och hur ni ska gå tillväga för att få en påse.


Vi hann även med att äta en Wrap och dricka en Vitamin Well under dessa timmar på Clarion Sign där eventet hölls. Vilket hotell! Men det kommer ni få veta mer om i ett annat inlägg.

Vitamin Well har varit en storfavorit sen länge och nu hittade jag en ny otroligt god smak Päron/Ingefära. Har ni smakat den? Jag tror det är en nyhet för jag hittade den inte på flygplatsen när jag skulle flyga hem och ville ha en Vitamin Well på planet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar