lördag 4 maj 2013

Mässa, Middag och Markus

Nu har jag precis avnjutit en god middag - kyckling- och bulgursallad - och tänker inte göra mycket mer i kväll. En hel dag på mässan sätter sina spår, jag känner mig lite seg i både huvud och kropp. Innan jag for iväg chansade jag och skrev en lista till resten av familjen på vad som borde göras idag. Och vet ni vad? När jag kom hem var allt gjort. Oj, vilken stolt mamma jag blev då. De kan om de vill!


På barnmässan som är en del i den stora Vårmässan stod jag i Astma- och Allergiföreningens monter där vi förutom att informera, värvade medlemmar, sålde pins o handkräm och delade ut chokladbollar till barnen.

Det vi är mest stolta över är att Astma- och Allergiföreningen i Luleå har blivit utsedd att med pompa & ståt arrangera en invigning av den landsomfattande kampanjen ”Barnallergiåret”. Detta kommer att ske i oktober, så håll ögonen öppna!


Innan mitt monter-pass hann jag se och lyssna på Markus Aujalay som lagade svamprisotto på köksscenen. Självklart köpte jag ett signerat ex av hans nya kokbok också.


Tillägg senare på kvällen:
När det var dags för Ida att sova och hon skulle välja kvällsbok så valde hon Markus kokbok som jag hade köpt. Sen la vi oss i hennes säng och jag läste vad recepten hette för henne. Efter halva boken var jag så trött så jag orkade inte läsa nå mer utan ville ligga och vila ett tag istället. Men då blev Ida jättearg och ville absolut att jag fortsatte att läsa hela boken. Det är min tjej det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar