fredag 7 december 2012

Julfest à la jobb

God morgon! Här har vi vaknat till ett vitt landskap för i natt har det kommit lite snö och det fortsätter falla lite flingor. Eftersom det fortfarande är ganska kallt ligger snön som ett lager fluffigt dun på marken. Ser så mysigt ut. Förskolan är stängd i dag eftersom det är planeringsdag för pedagogerna, så jag och Ida är hemma och tar en lugn morgon. Känns skönt med en lugn morgon eftersom jag var på julfest med jobbet i går.


Vi blev bjudna på julbord precis som jag önskade, men jag saknade ett viktigt tillbehör - hårdbröd. Både sillen och laxen blir så mycket godare med hårdbröd. Det var ett ganska enkelt julbord utan det lilla extra, som en rolig sillinläggning eller ny kryddning på laxgravningen. I och för sig fanns det löjrom och det måste man ju kalla för lite extra, men jag hade hellre haft lite roligare saker i övrigt (för att få inspiration till mitt kommande julbord). Åsa Persson, komiker från Piteå, underhöll och drev bl.a. med pitebor och sånt är alltid uppskattat i Luleå.

Nu ska jag sätta lite fart för jag har en lunchdejt inplanerad och vill gärna hinna göra lite nytta också när jag nu fick en extradag på helgen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar