måndag 26 maj 2014

Loppi Blogbag Sommar

Nu har jag än en gång fått prova lite nya produkter. Tack Loppi!


Det som blev populärast här hemma var Brun-utan-sol-moussen från Apoliva som vi var flera som kastade oss över. I brist på sol o värme känns det som ett bra alternativ. För våra, framför allt barnens, känsliga hudar var det perfekt med en shower gel från Neutral, fri från parabener, färgämnen, parfym och andra tillsatsämnen.

Vitamingodiset från Yves Rocher utan gelatin, konserveringsmedel, färgämnen och sötningsmedel, ser så goda ut men jag har inte provsmakat dem ännu. Men snart… Att ingefära är bra mot illamående och åksjuka är inget nytt. När jag var gravid med Olivia mådde jag illa hela graviditeten och många tipsade om ingefära och jag drack en hel del ingefära-te. Nu finns det ingefära-tabletter från Acrilex som hjälper mot åksjuka utan att ge dåsigheten som vanlig åksjukemedicinen ger. De här ska åksjuka Olivia definitivt få prova tillsammans med sina åksjukeband, så kan vi kanske strunta i medicinen.

Från Ullmax fick jag sockar med bambu som inte tar åt sig doft och transporterar fukten. Den har jag hört talas om så det ska bli spännande att prova. Vattenflaskan lär komma till användning rätt snart. Vi är storförbrukare av vattenflaskor. 3D-äventyret Walking with dinosaurs har jag hört en hel del om så den ska vi se snart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar