tisdag 27 maj 2014

Törstsläckare efter en jobbig dag

Puuh äntligen får jag sitta ner ett tag. Jag och Isak har städat hela kvällen, eller plockat grejer är nog ett bättre ord. Tänk så mycket som kan ligga så fel och som fortfarande ligger fel. Vilken tur att jag hade lite god dryck att muta Isak med.

Aloe Vera har jag alltid haft en förkärlek till, både att använda till hudkrämer och att dricka. Det här var första gången jag provade Nobes sortiment…och jag blev inte besviken.

Vitamin Well har alltid varit en storfavorit bland drycker hemma hos oss och nu har det kommit en ny smak, rabarber/jordgubb. Hur gott låter inte det? Det är ju en favoritkombination hos mig som jag använder både i paj och sylt.


NOBE aloe vera, som lanserades i januari 2014, utökar sortimentet med två nya smaker lagom till sommaren. NOBE aloe vera Kokos, NOBE aloe vera Citron ett sockerfritt alternativ som kommer i originalsmaken druva. Precis som NOBEs övriga sortiment innehåller dryckerna 50% aloe vera samt enbart naturliga smaker och färger. Dryckerna innehåller inga konserveringsmedel. NOBE aloe vera har på kort tid blivit enormt populära i Sverige.


Sommarens nyhet från Vitamin Well finns bara i ett begränsat antal över sommaren och heter Limited Edition Hydrate. Hydrate smakar rabarber/jordgubb och innehåller bland annat zink, C- och B-vitaminer, som ger kroppen lite extra stöd att bibehålla hud och hår i normalt skick trots sol och salta bad. Alla Vitamin Wells produkter utvecklas och tillverkas i Sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar