onsdag 23 september 2020

Samma önskan

Nu har jag redan landat i soffan trots att klockan precis har passerat 18. Så himla skönt med en lugn kväll på hemmaplan. Onsdagar är en träningsfri dag för Ida och jag slutade lite tidigare idag så middagen stod på bordet strax före 17. Det hör inte till vanligheten.

Det känns så lyxigt att vi redan har hunnit äta och diska undan och nu har vi inga måsten kvar i dag utan kan njuta av soffmys och tända ljus i flera timmar.


Redan igår hade jag bestämt att jag i dag till middag skulle göra nån typ av krämig pasta med fläskfilé och färsk spenat. Så gissa om jag blev glad när Ida önskade krämig pasta till middag, för hon tyckte det var så länge sedan vi åt det. 

Perfekt att kunna uppfylla hennes önskan utan att behöva ändra mina egna planer. Så vi båda njöt av dagens middag eftersom det var precis vad vi båda var sugna på.


Nu ska jag bädda ner mig i soffan och se lite tv och kanske slumra nån minut eller två. Jag ligger fortfarande på minus på sömnkontot efter helgens migränanfall och tänkte försöka ta igen lite ikväll när jag varken behöver jobba eller skjutsa Ida.

Vad jag mer behöver göra ikväll är att bestämma middag till imorgon och på fredag. Till på fredag vill jag komma på nå mysigt, gott o enkelt att äta framför Idol efter Idas basketträning. Har ni något tips?


En liten önskan och påminnelse:
På fredag är det sista dagen för att nominera mig eller rättare sagt bloggen till Matbloggspriset Folkets val.  Jag skulle bli jätteglad om ni vill gå in och nominerar mig.

Gå in här för att nominera: http://matbloggspriset.se/nominera/
Kopiera med dig blogg-adressen så behöver du bara klistra in den formuläret: https://mat-ro.blogspot.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar