söndag 22 april 2018

Söndag

Då var det söndagkväll igen och det är dags att börja med alla förberedelserna inför en ny arbetsvecka. Ska bara skriva till er och dricka upp mitt efter-maten-te först....

Igår bakade jag mina favorit-äppelmuffins utan socker och gluten som jag njöt av till efterrätt igår och till eftermiddagsfika idag. Eftersom det är så sällan jag äter godsaker njuter jag extra mycket när det väl blir av. Och det var väldigt lyckat med nybakat go'fika i dag för vi fick gäster som vi bjöd på mackor o pålägg och muffins med grädde.


Det är supersällan jag bakar numera så det är så himla kul när jag väl gör det. Men det känns väldigt ovant och jag känner mig inte alls lika säker som jag brukar vara när det gäller bakning. Jag tror jag ska baka lite matbröd nu nån dag för att glädja Ida som älskar mitt hembakade bröd.

Till middag gjorde jag det enkelt för mig genom att ta fram laxfiléer som jag bara kryddade med salt och citronpeppar och sen ugnsstekte. Till det åt vi broccoli, blomkål, potatis, sallad och fetaostkräm. Så gott och så otroligt enkelt!


Nu är teet uppdrucket och jag ska göra matlåda, packa väskor, ta fram kläder, fundera på middag till imorgon och se'n ska jag tillbringa resten av kvällen i soffan och se Mästarnas mästare och Robinson. Söndag är nog enda tv-kvällen för mig, på vardagskvällar hinner jag sällan se nånting. Tv:n kan stå på men oftast håller jag på med annat samtidigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar