lördag 21 april 2018

Bästa tjejen

Ida älskar basket och i dag var det dags för hennes klubbs stora avslutning med prisutdelning, fika och stafetter. För Ida var det absolut roligaste att hon fick årets träningspris. Stolt tjej! Ida spelar i Vråken och extra roligt var det att priset delades ut av två gamla Vråkare som numera är ligaspelare, Jonatan Arvidsson i BC Luleå och Felicia Camara-Ponturo i Visby Ladies.


När man tycker något är riktigt roligt då är det lätt att vara flitig!

Luleå är en riktig basketstad med många basketspelande ungdomar och två elitlag, Damerna spelar final o vi hoppas på det femte raka guldet och herrarna är i semifinal o vi hoppas de går vidare till final och kan försvara sitt guld.


Dagens planer för mig var att städa, röja och rensa i ett av våra sovrum som vi använt som förråd men som nu ska storrenoveras innan det ska användas som sovrum igen. Och jag lyckades riktigt bra! Jag var lite seg att komma igång men se'n flöt det på bra och jag är så nöjd med allt jag har hunnit i dag men det blir till att fortsätta imorgon.

Efter gårdagens tråkmiddag då jag bara åt te och ägg fick jag idag njuta av en god fläskfilégryta med smarriga tillbehör och se'n lyxade jag till det med efterrätt också. Den som väntar på nå gott...

Nu ska jag fortsätta njuta av denna lugna härliga lördag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar