söndag 8 april 2018

Borta bra men hemma bäst

Så himla skönt att vara hemma och sova i sin egna säng, det blev en rejäl sovmorgon i morse efter en vecka med få sovtimmar. Se'n duschade jag länge och varmt, älskar vår dusch, innan det blev en långfrukost som sig bör när det är helg.

Se'n blev det lunch/eftermiddagsfika ute i solen hemma hos oss med mina föräldrar och brorsan med familj. Det blev lite trångt på den lilla snöfria altanen men så himla mysigt och finns det hjärterum så finns det stjärterum. Vi satt länge ute o njöt i solen och av takdroppet, så avkopplande. 


Snön hänger ut rejält mycket från taket så vi satt beredda på ett takras men det uteblev. Men det lär komma nångång i veckan förmodar jag, framför allt eftersom de har lovat plusgrader hela veckan. Snön på vår stora altan och på gräsmattan lär ligga kvar länge länge till och just nu känns det som att snön aldrig kommer försvinna. 

Hade gärna varit ledig nån mer dag hemma men känner mig ändå redo för kommande vecka som innehåller en hel del roliga saker både privat och på jobbet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar