torsdag 25 oktober 2012

Middagstallrik

Nog har det känts i dag att jag vaknade redan klockan fyra i morse, eller i natt rättare sagt. Fast det gick ändå bra att jobba, precis innan lunch blev jag riktigt trött men efter en långpromenad på lunchen med frisk, lite kylig luft gjorde att jag piggnade till.

När Isak fyllde år fick han i present av Olivia en middag på valfri hamburger-restaurang valfri dag och den dagen blev i dag. Så Olivia och Isak åkte till Korvgubben till middag, Ida ville ha och fick en Billys panpizza och Leif jobbade över, så det blev ingen middag tillagad av mig i dag. Skönt! Till mig själv plockade jag ihop lite smått o gott från kylskåpet.


Det blev lufttorkad karré, avokado med 2 olika smaker av Cantadou, keso, sallad o gurka. En riktig festmåltid! Precis vad jag behövde för att få lite energi.

Nu ska jag snart skjutsa Olivia till dansen och sen åka och kompletteringshandla lite inför helgen och Isaks kalas på Ica Maxi. Dessutom ska jag nog köpa lite kapslar till en Tassimo kapselmaskin. Har ni några favoriter eller några varningar får ni gärna berätta. Själv dricker jag ju inte kaffe.

3 kommentarer:

 1. Tallriken ser god ut!


  Vill tipsa om tävlingen jag har inne hos mig där du kan vinna presentkort på 500 kr/200 kr hos Panduro Hobby.

  http://amyspieceofcake.blogspot.se/2012/10/tavla-om-presentkort.html

  SvaraRadera
 2. Hej! Om man inte dricker kaffe så finns det både te och choklad till tassimomaskinen.Jättegott!!
  Vi har en massa kaffe och te till våran.

  SvaraRadera
 3. När jag väl har fått hem min Tassimo-maskin ska jag sätta mig in i utbudet ordentligt. Choklad lär ju barnen vilja ha i alla fall :)

  SvaraRadera