tisdag 16 oktober 2012

Första snön

Oj vad tidigt säsongens första snö kom i år. Har suttit i ett möte hela da'n och helt plötsligt när jag tittar ut ser jag att det är alldeles vitt i luften av all snö som yr omkring. Till slut hade det kommit så mycket snö att den låg kvar på marken dessutom.


Nu har det slutat snöa men ett tunt lager ligger kvar på marken, utemöblerna och studsmattan. På vägarna är det mest slaskigt, det värsta med snön. Men det är otroligt vad lite snö kan göra för ljuset. Helt plötsligt är det inte lika mörkt ute på kvällarna, det bästa med snön.


Har precis varit ner i förrådet och sökt fram bättre skor, jackor och överdragsbyxor till barnen. I helgen måste vi hinna göra klart det sista utomhus, ställa bort studsmattan och utemöblerna, plocka ihop alla bollar och leksaker och se till att trädgårdslandet är redo för vintern.

2 kommentarer:

  1. Vad skönt att det inte är bara jag som inte hann med att göra vinter innan snön kom. Måste också ta tag i det i helgen. Parasoll, matta och möbler kvar på altan. Blommorna står så fint i snön. Tur att solen lyser nu och tar bort snön.

    SvaraRadera
  2. Ha ha så skönt att vi är åtminstone två som är lite små-slarviga. Men då vet vi ju vad vi gör i helgen.

    SvaraRadera