torsdag 12 april 2012

Bakning pågår.....

Åh vad kul det är att baka! Ikväll har jag bakat toscakakor, en med hjortron och en utan. Jag har lite problem att hitta bra storlekar på formarna till mitt recept, förra gången var de för små och nu var de nog onödigt stora. Nu är våra tre frysar proppfulla så nu är vi på jakt efter en ny...och det brådskar. Jag hoppas vi får tag i en bra och billig i helgen för på söndag ska jag baka limpor. Så är ni intresserade av nybakade limpor så kommer det finnas både matro-limpa och fillimpa till försäljning på söndag.


Vilken kortvecka det här blev, tänk att det är fredag imorgon. Jag tror det blir lite fredagsmys-plockmat till middag imorgon. Känner att jag är lite sugen på det (som vanligt). Har ni planerat fredagsmiddagen ännu? Det kanske blir taco-fredag hos er. Isak är lite småsur att inte vi kan ha taco-fredagar för han tycker vi äter tacos alldeles för sällan.

Nu är det dags för mig att gå och lägga mig och läsa lite och sen sova för att orka upp pigg och glad imorgon. Imorgon har de stora barnen (fortfarande) påsklov och Leif lämnar Ida på dagis så jag behöver bara tänka på mig själv på morgonen så jag ska försöka vara tidigt på jobbet...eller så kanske jag tar lite sovmorgon.

3 kommentarer:

 1. Ska du vara på Köpmantorget och sälja?
  Kommer nog inte i helgen (utlovat snöstorm) så jag kommer någon annan helg.

  SvaraRadera
 2. Jag har inte bestämt än när jag ska stå på Köpmantorget. Ska baka lite mer och dessutom vill jag att min man är ledig och kan hjälpa mig att bära, dessutom skulle det vara skönt om det hinner bli lite varmare. Men jag kommer meddela både här på bloggen och på facebook när det väl är dags.

  Än så länge har jag bara bakat till de som har beställt via mail och till folk jag känner.

  SvaraRadera
 3. Och limporna jag ska baka och sälja imorgon (söndag) är för avhämtning hemma hos mig.

  SvaraRadera