fredag 27 april 2012

Njuter av kort fredag

Fredagsmyskänslan har börjat infinna sig på riktigt...och jag njuter så klart. Direkt när jag kom hem åt jag lunch, en äggmacka och chai-te, sen vilade jag ett tag innan jag bakade 6 lingonkakor för försäljning. Nu har jag tagit ett glas vin och väntar på att kycklingen har marinerat klart så att jag kan göra kycklingkebabrullar till familjen. Barnen är i källaren och dansar till Just Dance 3 (Wii) som de köpt för egna pengar.

Lunchen bestod av en liten äggmacka och en stor kopp chai-te. Gott!

På onsdag börjar jag jobba heltid så då är det slut på att sluta tidigt på fredagar. Eller egentligen inte för fram till semestern är det inte så många fredagar jag måste jobba länge för det är läkarbesök med Ida, klämfredag, förskolan är stängd (=jag måste vara ledig), skolavslutning, vi är i Turkiet, midsommarafton och sen har jag semester på riktigt i flera långa veckor. Jag tror det bara blir 2 långa fredagar för mig. Bra planerat, eller hur?

Nybakad Lingonkaka. Till salu för 40 kr. Mums!

Efter middagen bänkar vi oss som vanligt framför tv:n till Let's Dance. I år följer jag det mer slaviskt än jag någonsin gjort förut. Men det är ju ofta så att om man väl är med från början så blir man fast. Ser ni Let's Dance? Är Anton Hysén er favorit också? Jag tror alla hos oss älskar honom, eller Ida tycker nog om Molly och Pernilla som ofta har så fina klänningar.

Ha nu en helt underbar fredagkväll och njut av att våren är på ingång! För det är den väl?

1 kommentar: