tisdag 17 april 2012

Tisdagslyx

Idag var det en jobba-länge-dag för mig men jag hade sån tur att Olivia gick och hämtade Ida på dagis och sen gick hon hem och förberedde maten o dukade. Idag åt vi Pulled beef med grönsaker och tortillabröd, som vi skulle ha ätit igår men då var inte köttet helt klart så gårdagens middag blev varma mackor istället. Så går det när man är duktig och gör en veckomatsedel! Dessutom hade hon bakat en kladdkaka som jag precis har avnjutit tillsammans med en kopp chai-te. Choklad och chai-te är en oslagbar kombination!

För ett tag sedan fick jag hemskickat Kiviks musteris nya cidersorter som säljs i dagligvaruhandeln, de är dock inte helt alkoholfria så det är inget för barn.
Kiviks Musteri lanserar nu torr och halvtorr cider i dagligvaruhandeln. Det är Astrakan Äppelcider och Williams Päroncider som nu finns som alkoholsvaga varianter. Både Astrakan Äppelcider och Williams Päroncider är framtagna för att passa som dryck till maten och inte bara som törstsläckare. Den höga frukthalten på upp till 43 procent ger cidern en fyllig smak av äpple.

Astrakan och Williams finns i fyra olika smaker:
Astrakan Äppelcider, torr, passar till rätter med kyckling, fläsk och svensk husmanskost.
Astrakan Äppelcider, halvtorr, passar till kryddstarka rätter.
Williams Päroncider, halvtorr, passar till buffébordet, tapas och ostbricka.
Astrakan Äppelcider Fläderblom, halvtorr, passar till bärdesserter såsom jordgubbscheesecake.

1 kommentar: