måndag 8 juli 2019

Nedräkning

Nu är det inte länge kvar!

Nedräkning deluxe är det som pågår just nu - 2 dagar kvar till semester, till sovmorgnar, till sena kvällar och till fyra veckor underbar tid hemma. Gissa om jag längtar!


Jag hade så svårt att somna i går och det kändes som jag precis hade somnat när klockan ringde, men så var det förstå inte. Men tänk om jag hade haft semester.... Jag brukar kunna påverkas av månen och ha svårt att sova när det är fullmåne, men i natt var det verkligen inte fullmåne så jag vet inte vad som gjorde att jag inte kunde somna. Det är så tröttsamt att ligga vaken på nätterna.

I går firade vi får fina 12-åring hela da'n så det blev inget blogginlägg med "5 bästa...." som jag brukar ge er nu under sommaren istället för veckomatsedlar, få se om det kommer ikväll istället. Jag har inget förberett, men tänkte att det passar att ge er mina 5 bästa tårtor.

Nu ska jag stänga ner datorn och skynda mig till jobbet för jag vill stämpla in så tidigt som möjligt för att kunna sluta tidigt och cykla hem o njuta av solen som visst ska skina hela da'n idag.

Ha en bra måndag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar