lördag 3 september 2016

Min dag

Redan lördagkväll, dagen har gått alldeles för fort. Fast när jag tänker efter har jag ju faktiskt hunnit jättemycket. Jag började redan i morse med att baka vårt favoritbröd - Matro-limpa. Ida har längtat sååå länge efter att jag ska baka dessa goda limpor med bl.a. rågkross och linfrön. Trots att jag undviker kolhydrater kände jag att nu var det dags att baka, så att Ida får riktigt goda mackor ett tag framöver. Så nu får jag testa min karaktär....det kommer bli svårt att motstå dessa godingar.

Åh de är så goda, det vattnas i munnen när jag ser bilden.

Se'n har jag även bakat två omgångar gluten-, ägg-, mjölk- och nötfria chokladhavrerutor till Astma- och Allergiföreningen som ska säljas under Kulturnatten i Luleå nästa lördag. Och vet ni vad jag mer har gjort? Jag har köpt något jag har behövt i flera år - en cykel! Min gamla håller på att rosta sönder och jag får ont i nacken när jag cyklar med den eftersom styret är så lågt ner. Men nu har jag en riktig tant-cykel :)

Jag har även hunnit tvätta 3 maskiner, städat lite, varit på både en promenad och en cykeltur (så klart) och gjort en urgod middag. Svårt att misslyckas med kyckling, lufttorkad skinka, mozzarella och balsamvinäger. Det enda jag egentligen inte har hunnit i dag är att vila och ta det lugnt. Får ta igen det i morgon....kanske.

Inte så jättevackert, men jättegott.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar