onsdag 3 augusti 2016

Tapas Tuesday

Nu sitter jag här med mitt morgon-te o funderar vad jag ska laga till middag i kväll. Vad ska ni äta? I går behövde jag inte fundera över midda'n för då hade jag och två kompisar bestämt oss för att det skulle bli en Tapas Tuesday.

Tapas Tuesday är Tapas de Papás tisdagskoncept då man betalar 275 kr och se'n får man äta så mycket som man vill och orkar av både de varma och kalla rätterna. Jag har sagt det förut och jag säger det igen - jag älskar tapas-konceptet! Man sitter länge o pratar samtidigt som man äter och får prova en massa olika rätter. Helt i min smak! Ofta på fredagar kör vi ju småplocks-middagar här hemma och det är ju egentligen samma koncept.

Ett urval av de rätter jag provade i går

Högrevsgrytan (uppe till vänster) är en smakrik favorit som jag faktiskt var tvungen att ta två skålar av, ryggbiffen (uppe till höger) var en nyhet för mig som såg enkel och tråkig ut, men var himla god. Kycklingquesadilla med västerbottensost (mitten högst upp) var också en nyhet för mig och jag blev inte besviken på den heller, jag tog dock bort brödet eftersom jag försöker undvika kolhydrater. Ja, jag skulle kunna fortsätta att skriva bra omdömen om allt, för det är verkligen sååå gott.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar