tisdag 19 maj 2015

Väderblogg

Ska vi börja med dagens väder som vanligt? Det är mycket vädersnack på bloggen, men även vid fikabordet. Det verkar vara det som engagerar mest numera. Man pratar om årets väder, om fjolårets, om bästa sommaren, vilka år som har varit bra och vilka som har varit dåligt. Det roliga är att de flesta har olika åsikter om vilka år som har varit bra och vilka som har varit dåliga. Tillbaka till dagens väder: Gårdagens sol är tyvärr utbytt mot regn här hos oss.

I söndags regnade det i alla fall inte och självklart blev det grillat då. Det blev en snabbvariant på grillat, men det är gott det med - ibland! Vi helgrillade en fläskfilé som vi inte marinerade utan bara kryddade precis innan grillning. Till det åt vi köpt potatissallad (gott om man bara äter det ungefär en gång per år) och sallad.


Dagens middag, beställd av Olivia, blir familjefavoriten Kycklingtortillas (recept hittar ni här). Så ikväll lär det jublas :) Det är inte alltid man är lika populär när middagen dukas fram.

Efter middagen är det dags att pricka av allt på Olivias packlista och hoppas att vi har kommit ihåg att handla och fixa allt som behövs. Annars blir det svårt att hinna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar